Tempahan Raya 2021: Promosi 50%

Diskaun 50%
Tempah Baju Kurung Moden Murah Untuk Tempahan ke 2

Tempahan Raya 2021, menjelang raya yang akan tiba beberapa bulan sahaja lagi, kami di kedaijahit.com menghargai sokongan dan dorongan dari semua pelanggan yang kami hormati. Bagi menyatakan penghargaan berikut, kami sepakat untuk memberikan ganjaran potongan 50% kepada tempahan ke 2 yang dibuat di dalam 1 resit.

2 saiz dalam 1 resit untuk tempahan raya 2021

Ya, anda boleh berkongsi bersama rakan.

Tempahan ke-2 tersebut adalah untuk Tempahan Jahitan Baju Kurung Moden bagi yang berlining mahupun tidak berlining. Pada harga asal, adalah RM200 untuk tempahan 2 Baju Kurung Moden yang tidak berlining manakala RM300 untuk tempahan Baju Kurung Moden yang berlining. Namun dengan penolakan 50% untuk tempahan ke-2 ini, ada cuma perlu membayar RM150 untuk tempahan 2 Baju Kurung Moden Tidak Berlining dan RM250 untuk tempahan 2 Baju Kurung Moden Berlining.

Promosi ini masih di buka dan belum ditetapkan tempoh akhir. Namun begitu, anda di nasihatkan sapaya tidak menunggu hingga ke saat akhir bagi mendapatkan promosi Tempahan Baju Kurung Moden murah ini.

ramai meminta untuk tempahan baju raya 2021
Anda boleh kongsikan dengan rakan mahupun keluarga tersayang dalam 1 resit

Tempahan Baju Kurung Moden ini tidak semestinya anda perlu tempah untuk saiz anda sahaja, anda boleh kongsikan dengan rakan mahupun keluarga yang tersayang. Bermakna anda boleh bersama-sama datang dengan rakan atau keluarga untuk kami mengambil ukuran, bagi mendapatkan ukuran keselesaan yang lebih tepat kami di KedaiJahit.com lebih menggalakkan untuk anda membawa baju yang telah sedap anda pakai untuk dijadikan contoh ukuran. Dengan cara ini, lebih mudah dan cepat untuk baju di siapkan.

promosi tempahan baju raya 2021

Betul, Ada GAYA baru la Ada RAYA..

Tempahan raya 2021 ini juga disertakan dengan penghantaran Percuma! di sediakan bagi anda yang berada di sekitar Selangor dan Wilayah Kuala Lumpur. Kami juga boleh ke lokasi yang anda selesa bagi mengambil kain yang ingin dibuat baju mengikut kawasan yang anda tetapkan, kerana rata-rata pelanggan kami sukar untuk ke kedai kami kerana mereka ada anak kecil, jadi kalau anda juga berada dalam situasi yang sama jangan risau. Kami boleh ke rumah anda.
Jikalau anda mempunyai sebarang persoalan berkaitan promosi baju raya murah Tempahan Raya 2021 ini, sila hubungi kami di saluran yang telah di tetapkan.
Kami di KedaiJahit.com mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa melayati laman web kami, jangan ketinggalan mendapatkan tempahan baju raya murah ini!